Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся резервоар за 33 SW 1.3

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся резервоар за 33 SW 1.3

Здравейте, колеги.
    Пиша обявата от името на свой приятел, който закъса със спукан резервоар. Колата е Alfa Romeo 33 SW 1.3. Оказва се, че в повечето магазини за авточасти, както и морги в София, нямат части за 33 - ка ( започват от 145 нагоре). В по-известните сайтове за продажба на автомобили няма бройки на части. Затова се регистрирах тук в търсене на помощ от ваша страна. Ако трябват още технически спецификации на Алфата, ще пиша в последствия. Въпросът ми е дали някой от вас има за продан бройка резервоар за стейшън вагон-а? Или може би да препоръчате морга, било и извън София? Досега съм проверил при италианеца, двете морги на Стар Лозенски път, ФАЦ, Жардел (мисля се казваше)...
    Благодаря предварително.
    Поздрави!
    Alfa Romeo 33 SW 1.3

Здравей колега , не ,че нещо ама се зачудих защо ти е да даваш излишни пари за нов или ползван резервоар ? Като можеш само да го смъкнеш да го занесеш да ти го зашият на аргон и си караш работата .
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Ами...Шит, след шит = shit!
      Нов вече трябва. Получих ЛС, ако стане - ще пиша.
      Благодаря за помощта, колеги.
      Alfa Romeo 33 SW 1.3

Comment

Колега днеска излезе една в мобиле бг виш я може да се разберете ето и телефон 0888833784
        Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
        155 2.0 16v 150hp Super
        146 1.9 jtd fl

Comment

Имам резервоар от алфа 33,боксер,1985 г.Ако искаш ще ти пратя снимка да видиш дали става/

Comment

Те резервоарите при всички 33-ки, без значение от вид мотор и неговото захранване, без значение от годината са еднакви. Различни са само тизи при 4х4 версиите, поради различното местоположение.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Ами аз значи имам такъв резервоар!
              На всичко отгоре е читав.
              Проблема е, че не е свален и е в Кюстендил на Алфи!
              Ако някой е много на зор-да ходи да си го сваля!
              Иначе резервоарите ги лепя доста успешно както с калай, така и със сребърен или бронзов припой.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Моят е свален.Ако му върши работа на колегата да свирка.В неделя ще идвам в софия,ако е оттам да казва докато е време...

Comment

Working...
                X